PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Incepand cu 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR). GDPR este o reglementare unica, direct aplicabila in toate statele membre ale Uniunii si inlocuieste Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Florenta total AM SRL aplica o politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu prevederile GDPR, iar ca parte a angajamentului nostru pentru respectarea drepturilor persoanelor ale caror date personale le prelucram, va transmitem mai jos informatii relevante privind modul, scopul, temeiul legal si durata pentru care va prelucram datele personale, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati si modul in care puteti sa exercitati aceste drepturi.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Florenta total AM SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT, pentru care acestia si-au exprimat in mod expres consimtamantul. Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor personale sunt reprezentate de:
- Consimtamantul persoanei vizate;
- Încheierea sau executarea contractelor incheiate cu noi ( vanzarea-cumpararea de produse/servicii );
- Îndeplinirea unei obliga?ii legale;
- Interesele vitale;
- Interesul public;
- Interesul legitim.
Societatea poate prelucra date personale in considerarea unuia sau mai multe dintre temeiurile mentionate anterior, dupa caz. Consimtamantul expres pentru prelucrare este necesar numai atunci cand nu este aplicabil un alt temei dintre cele mentionate;
Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, florenta total am SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII.
florenta total am SRL respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza www.linjeriipentrupat.ro, astfel cum este prevazut in cuprinsul Politicii de Confidentialitate afisata pe site.

Ce date cu caracter personal utilizam?
Atunci când navighezi pe site-ul nostru, cand te inregistrezi ca utilizator, când ne transmi?i o solicitare pe e-mail sau ne contactezi în orice alt scop ?i pe orice alt canal de comunicare, ne vei comunica una sau mai multe dintre urmatoarele date personale, dupa caz, pe care le colectam direct de la tine, cum ar fi:
• Numele ?i prenumele
• Adresa domiciliu / livrare
• Adresa de e-mail
• Numarul de telefon
• Serie / Nr. Carte de Identitate
• CNP – pentru indeplinirea obligatiilor legale, daca este cazul;
• User si Parola pentru contul tau www.linjeriipentrupat.ro precum si istoricul dumneavoastra de cumparaturi, pentru a interactiona cu dumneavoastra;
De asemenea, atunci cand vizitati site-ul nostru, putem prelucra informatii despre dispozitivele utilizate pentru accesarea site-urilor si despre interactiunea dumneavoastra cu site-urile.

De ce prelucram datele dumneavoastra?
-activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Florenta total AM SRL si a tertilor cu care Florenta total AM SRL are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate Florenta total AM SRL;
-participarea la concursuri, promotii;
-transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in www.linjeriipentrupat.ro, administrare, etc);
-statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii www.lenjeriipentrupat.ro si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
-pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale www.lingeriipentrupat.ro;
-cercetari de piata;
-urmarirea datelor de vanzari.
-pentru a asigura buna functionare a site-ului si pentru a imbunatati performanta acestuia
De asemenea, daca ne-ati solicitat o oferta sau ati achizitionat un produs sau un serviciu vandut de Eurotextil SRL, prelucram datele dumneavoastra pentru a va putea raspunde la solicitari si pentru a va furniza serviciul sau produsul respectiv.

Cat timp prelucram datele dumneavoastra?
Pentru a va asigura o experienta cat mai personalizata in interactiunea cu noi, pastram datele dumneavoastra personale pentru o perioada de maximum cinci ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu noi, cu exceptia cazurilor in care reglementarile legale aplicabile impun o perioada mai mare de stocare. Totusi, nu ne angajam sa pastram aceste date pentru intreaga perioada mentionata mai sus si putem sterge sau anonimiza datele dumneavoastra mai devreme.

Cui dezvaluim datele dumneavoastra?
Florenta total AM SRL nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datale dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa.
Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, Florenta total AM SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal furnizorilor de produse si servicii angajati de Florenta total AM SRL pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:
- companii de transport sau curierat si/sau operatori de logistica angajati de Florenta total AM SRL.
- procesatori de plati electronice in cazul vanzarilor on-line;
- companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele Florenta total AM SRL;
- furnizori de servicii IT ce asista Florenta total AM SRL pentru functionarea si intretinerea sistemelor si site-ului;
In toate cazurile descrise mai sus, dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

De asemenea, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea, putem dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului).

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita?
Conform Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de urmatoarele drepturi:
Drepturile tale conform Regulamentului GDPR sunt urmatoarele:
o Dreptul de retragere a consim?amântului
o Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
o Dreptul de acces asupra datelor
o Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
o Dreptul de ?tergere („dreptul de a fi uitat”)
o Dreptul la restric?ionarea prelucrarii
o Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine catre alt operator
o Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
o Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
o Dreptul de a te adresa justi?iei
o Dreptul de o plângere în fata unei Autorita?i de Supraveghere (http://www.dataprotection.ro/ ; tel: +40.318.059.211; +40.318.059.212 ; e-mail: anspdcp[at]dataprotection.ro )
Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Florenta total AM SRL, sau pe adresa de e-mail: suport@linjeriipentrupat.ro .
Pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a intereselor dumneavoastra, va putem solicita informatii suplimentare in scopul identificarii dumneavoastra.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra
Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (codul numeric personal actului de identitate), sunt prelucrate in conditii limitative, la aceste informatii avand acces numai anumit persoane din cadrul societatii, si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea
lor ( parolare / back-up ).

Cu toate acestea, niciun sistem de securitate a informatiilor nu este infailibil. De aceea lucram in mod continuu pentru a asigura pastrarea masurilor noastre de securitate la cel mai inalt nivel si ne angajam sa va informam la timp in cazul oricaror incidente de securitate ce ar putea sa prezinte un risc semnificativ pentru drepturile dumneavoastra.